ico lokacija1

Lokacija Hotela Bellevue ****

Hotel Bellevue na Mariborskem Pohorju je prijeten hotel, ki privablja goste z zanimivo in domiselno ponudbo, skozi vse leto. Poleg nastanitve so na voljo wellness center, restavracije ter predavalnice za poslovna srečanja.

 

Zakaj Slovenija?

Slovenija leži med prestolnicami, kot so Dunaj, Benetke, Budimpešta in je edina država v Evropi, ki združuje alpski in sredozemski svet, Panonsko nižino in kraški svet. Spremenljivost pokrajin vas vedno vnovič preseneti. Opazujete lahko morje, na drugi strani pa vaš pogled objame visoke gore. Več sto letna tradicija v zdraviliškem turizmu, ki temelji na slovenskih izvirih zdravilnih voda in ostalih naravnih dobrinah, od svežega zraka, čistega okolja, velikih gozdnih površin in morja, zagotavlja obravnavo po visokih evropskih standardih. Naravne danosti so omogočile, da je Slovenija ekološka dežela, polna kulinaričnih presežkov posameznih regij, ki so bogata s tartufi, šparglji, začimbami, žitaricami, katerih okusi odlično zazvenijo ob izvrstnih belih in rdečih avtohtonih vinih ali vinih z zaščitenim geografskim poreklom iz treh vinorodnih dežel Slovenije.

Zakaj Maribor?

maribor

Mesto Maribor je drugo največje mesto v Sloveniji in s svojo lego ob vznožju zelenih gozdov Pohorja omogoča, da lahko gostje zjutraj zadihajo s polnimi pljuči, zvečer pa jih uspava skrivnostno šumenje gozdov. Pozimi smučanje in sankanje, poleti pohodništvo, kolesarjenje, vinske ceste, adrenalinski parki in ostala športna ponudba, ki se odlično dopolnjuje z ogledom mestnih kulturnih znamenitosti, nakupovalnimi središči ter vrhunskimi gledališkimi predstavami. Poleti zaživi mestni utrip ob dogodkih Festivala Lent, ki vsako leto privablja številne goste željne kulturnih in glasbenih dogodkov. Bogata vinska tradicija najstarejše trte na svetu, lega med vinorodnimi griči, katerih vina vrhunske kvalitete se ob odlični hrani izkažejo za presežek obiska v Mariboru.

 

 

 

 

GPS koordinate
46.51572 - 15.57899

 

 

Oddaljenosti od večjih mest 
Ljubljana 135 km
Zagreb 120 km
Dunaj 260 km
Benetke 360 km
Gradec 65 km