ico sobe

Koristne wellness informacije

Prihod

Prosimo vas, da v Wellness Spa center pridete 10 minut pred začetkom vašega tretmaja. Le tako bomo vam in drugim gostom ob dogovorjenem času zagotovili storitev, ki jo želite. Ob zamudi bomo morali izbrani tretma časovno omejiti.

Mir in tišina

Vljudno vas prosimo, da v Wellness Spa centru govorite tiho, saj želimo vsem gostom zagotoviti sprostitev.

Zdravstveno stanje

Prosimo, da ob vašem prvem prihodu seznanite terapevta o svojem zdravstvenem stanju, na primer o nosečnosti. Posameznikom z resnejšimi obolenji svetujemo, da se pred katerokoli storitvijo posvetujejo s svojim zdravnikom.

Rezervacije

Svetujemo vam, da izbrane storitve in programe rezervirate po telefonu ali osebno v recepciji Wellness Spa centra nekaj dni pred želenim terminom. Goste, ki ne bivajo v hotelu, prosimo, da ob rezervaciji navedejo ime, priimek in telefonsko številko za morebitne spremembe.

Odpovedi

Prosimo, da morebitno odpoved sporočite najkasneje 24 ur pred rezerviranim terminom. Za odpoved manj kot 2 uri pred rezerviranim terminom zaračunamo 50% cene storitve. Če rezervirane storitve ne boste odpovedali in je ne boste izkoristili, vam bomo zaračunali celotno ceno

Način plačila

Vljudno prosimo, da storitev plačate ob rezervaciji oziroma pred pričetkom tretmaja. Plačilo je možno z gotovino in kreditnimi karticami, za goste hotela lahko stroške storitev prištejemo k stroškom bivanja.

Prodaja

V Wellness Spa centru lahko kupite vrhunske izdelke kozmetike Babor. Kozmetika Babor temelji na izvirski termalni vodi iz Aachna v Nemčiji, ki je bogata z minerali in življenjsko pomembnimi elementi ter vzpostavlja popolno ravnovesje kože. Terme Maribor so tudi ekskluzivni distributer teh izdelkov za slovenski trg.

Darilni boni

Poklonite tovrstno sprostitev tudi svojim najdražjim, prijateljem, znancem ali poslovnim partnerjem. V recepciji Wellness Spa centra vam bomo z veseljem priporočili primerno storitev.